یسنا دیدار، دختر ناپدیدشده ترکمن، بالاخره پیدا شد + فیلم انجمن تجارت الکترونیک تهران دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی را غیرقانونی خواند برنامه‌ریزی برای جلسات و قرارها با قابلیت جدید واتساپ Google Photos به زودی می‌تواند کیفیت ویدیوهایتان را بهبود دهد ویدئو | سگ رباتیک «بوستون داینامیکس» در لباس خزدار! ویدئو | اضافه‌شدن بچه غول به کلش آو کلنز! رایتل، تنها اپراتوری که سرعت اینترنت ۴G را افزایش داده است مرورگر محبوب Arc بالاخره برای ویندوز هم منتشر شد الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز گذری بر خدمات ارزنده پروفسور علی اکبر جلالی ملقب به «پدر فناوری اطلاعات ایران» | سرعت به وقت خدمت ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو معرفی بازی «مردم پنهان» Hidden Folks (اندروید، IOS) + دانلود نسخۀ جدید ناتینگ فون ۲a رونمایی شد + مشخصات و قیمت سرانجام گوگل پلی می‌تواند دو برنامه را به طور همزمان دانلود کند بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند سامسونگ اولین گوشی اندرویدی‌اش را ۱۵ سال پیش رونمایی کرد کدام مناطق و محلات مشهد دارای اینترنت فیبر نوری هستند؟ جزئیاتی تازه از قابلیت AI Explorer در ویندوز ۱۱ تریلر نسخه Early Access بازی No Rest for the Wicked
سرخط خبرها

احتمالا باتری‌های قابل تعویض دوباره به گوشی‌های هوشمند برگردند

  • کد خبر: ۱۴۱۱۴۷
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۷
احتمالا باتری‌های قابل تعویض دوباره به گوشی‌های هوشمند برگردند
مقررات جدید اتحادیه اروپا مستلزم آن است که مصرف‌کنندگان نهایی به‌راحتی بتوانند باتری‌ها را تعویض کنند.

به گزارش شهرآرانیوز - پس از اجباری‌شدن پورت‌های شارژ USB Type-C در تمام گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها، اتحادیه‌ی اروپا اکنون درباره‌ی قوانین‌ومقررات جدید با هدف پایدارتر و استفاده‌ی مجدد باتری‌ها موافقت کرده است. این مقررات جدید مشکلات بسیاری را برای شرکت‌های فناوری مصرفی و تولیدکنندگان باتری ایجاد می‌کند؛ چراکه قوانین جدید به کل چرخه‌ی عمر باتری مربوط می‌شود. کل چرخه‌ی عمر یک باتری شامل استخراج مواد و تولید صنعتی و دفع است.

قانون جدید اتحادیه‌ی اروپا برای تمام انواع باتری‌های فروخته‌شده در اتحادیه‌ی اروپا اجرایی خواهد بود که شامل باتری‌های استفاده‌شده در دستگاه‌های الکترونیکی، باتری‌های صنعتی، باتری‌های خودرو و باتری‌های به‌کاررفته در خودرو‌های دو دیفرانسیل و الکتریکی (EVs) می‌شود.

از اوایل سال ۲۰۲۴، تولیدکنندگان باتری در اتحادیه‌ی اروپا باید کل ردپای کربن محصول را از استخراج تا فرآیند بازیافت گزارش دهند. سپس از این داده‌ها به‌منظور تعیین حداکثر CO۲ برای باتری‌ها استفاده می‌شود که از ژوئیه‌ی ۲۰۲۷ اجرایی خواهد شد. آن‌ها باید از درصد مشخصی مواد بازیافتی، یعنی ۱۶ درصد کبالت، ۸۵ درصد سرب، ۶ درصد لیتیوم و ۶ درصد نیکل استفاده کنند.

همچنین، مقررات جدید برند‌های فناوری مصرفی را ملزم می‌کند که دستگاه‌های خود را به‌گونه‌ای طراحی کنند که باتری‌ها به‌راحتی با برداشتن درپوش باتری یا با برداشتن پیچ‌هایی که دردسترس هستند، تعویض شوند.

حال سؤال این است که آیا این اقدام می‌تواند به‌معنای بازگشت باتری‌های جداشدنی به گوشی‌های هوشمند باشد؟ انجام این کار، حداقل باعث پایداری بیشتر دستگاه‌های الکترونیکی و افزایش عمر آن‌ها خواهد شد. افزون‌براین، حاشیه‌ی سود شرکت‌ها را در طول تعمیر و نگه‌داری دستگاه‌ها کاهش خواهد داد.

درصورت تصویب، مقررات جدید تضمین خواهد کرد که باتری‌های فروخته‌شده در منطقه‌ی احادیه اروپا در سطح جهانی پایدارتر باشند و در‌نهایت، استانداردی برای سایر نقاط جهان تعیین شود. این قوانین نه‌تن‌ها رد‌پای کربن را ارزیابی می‌کنند؛ بلکه شرکت‌های درگیر در فرایند تولید باتری در اتحادیه‌ی اروپا را نیز مجبور می‌کنند مسائل مربوط به نیروی کار را در زنجیره‌ی تأمین خود شناسایی و پیشگیری و رسیدگی کنند.

اتحادیه‌ی اروپا این قانون جدید را فقط درباره‌ی مواد خام اصلی مانند لیتیوم، نیکل، کبالت و گرافیت اعمال کرده است. هدف آن جمع‌آوری ۴۵ درصد از مواد بازیافتی دستگاه‌های الکترونیکی تا سال ۲۰۲۳ و ۷۳ درصد تا سال ۲۰۳۰ است.

چگونه از باتری گوشی مراقبت کنیم؟ باید‌ها و نباید‌های شارژ باتری گوشی [به همراه ویدئو]مقررات جدید باتری اتحادیه‌ی اروپا درانتظار تأیید نهایی پارلمان و شورا است و قطعاً مشکلات سختی را برای شرکت‌های الکترونیکی مصرفی مانند اپل، گوگل، سامسونگ و حتی تولیدکنندگان باتری مانند پاناسونیک و سامسونگ SDI ایجاد خواهد کرد؛ چراکه آن‌ها باید در طراحی خود تجدید نظر کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->